Headlines

Adidas is erin geslaagd om een beroep doen op de smaak van de mode insiders en koel tieners zowel-die is niet eenvoudig om te doen. En er is bewijs Hun schoeisel-lead inspanningen werken. Adidas maakte $ 877.600.000 in de Verenigde Staten tijdens Q1 2016, en eindigde op $ 4800000000000 wereldwijd.

adidas NMD is een nieuwe sneaker stijl van adidas dat schoeisel dat oude design concepten combineert met nieuwe technologie, met name Primeknit en Boost demping is voorzien. Momenteel, is het een van de meest populaire loopschoenen bijgewerkt.

Al meer dan 80 jaar heeft adidas® deel van de wereld van sport en mode geweest, het leveren van state-of-the-art sportschoenen. Het belangrijkste doel is om schoenen die werken met de voet, niet tegen het ontwerp, om u te helpen uw hoogste niveau van prestaties en comfort te bereiken.


Adidas heeft, al generaties lang, gemaakt van innovatieve producten die de prestaties van de atleten te verheffen. adidas schoenen, kleding en accessoires, en degenen die ze gebruiken hebben blonk uit in elke sport, overal, op het hoogste niveau. All-stars, amateurs, professionals en beginners - waar ze zijn, adidas is, omdat hun passie is adidas 'passie.

Adidas is de laatste tijd stijgende, met de verkoop en het marktaandeel groeien; als Okt. 1, de sport-kleding bedrijf heeft ook een nieuwe CEO - Kasper Rorsted. Hier is wat u moet weten over deze wijziging.

adidas 'Aberu Kebede als eerste de finish van de beroemde natuurlijk te steken voor een derde keer, na haar winnende succes in 2010 en 2012 met adidas Boost-technologie.

Lenen recente technische innovaties van Adidas prestaties hardlopers, deze NMD schoenen hebben een ultra-frisse kijk dat is onmiskenbaar authentiek. Met een volledig gemanipuleerde Adidas Primeknit bovenste voor een veelkleurige melange look en een sok-achtige fit, ze zijn voorzien van ultra-comfortabele boost onder de voeten.

Omdat de Ultra Boost in 2015 werd gelanceerd, heeft het innovatieve Adidas vlaggenschip runner omarmd door sneakerheads die zijn aangetrokken in de richting van de lichtgewicht minimalistisch design. In de afgelopen maand, de Adidas Ultra BOOST geïnspireerd door customisers dat de schoen kant kooi zou verwijderen - is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest begeerde sneakers in de recente geschiedenis.

Er is niet te ontkennen dat Kanye is een talentvolle, invloedrijke, creatieve en iconische figuur als het gaat om muziek, mode en pop culture.So de adidas Yeezy 350 Boost uitverkochte direct wanneer de sneaker van nature vrijgegeven.

Adidas ZX-serie is de trots van Orlglns. Ondersteuning door comfortabele enige materiaal kleurenpalet rijken en de nieuwste technologie, heeft de ZX-serie Word de eerste keuze van vele fans Adidas sportschoenen Toen Ze kopen.

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9