Adidas Designe Retro 'Limestone' Alternate Voetbal Uniformen voor University of Kansas

Universiteit van Kansas & adidas Onthul Retro 'Limestone' Alternate Voetbal Uniformen.


Kansas Atletiek en adidas heeft vandaag de 'Limestone' alternatieve Primeknit voetbal uniformen, die zal worden gedragen 22 oktober vs. Oklahoma State.


Het samenvoegen van traditie met geologische en geografische betekenis en innovatieve technologie, is de speciale editie retro look geïnspireerd door de wereldberoemde KU beroemde 'Rock Chalk Jayhawk "chant, die is aangenomen door Kansas Athletics in de late jaren 1880 van de Universiteit van de geologie club, samen met het Campanile World War II Memorial en andere gebouwen rond de campus zijn opgebouwd uit kalksteen dat.

Adidas Honey midden Dames Trainers Bloemen Blauw/Roze

Gebruik makend van de sedimentair gesteente dat heerst om het gebied als het belangrijkste thema voor een kleurenpalet, de uitvoering van de esthetische Begint met de trui. Steunend op de kleur en het lettertype stijl luisterend terug naar de stijl gedragen in de vroege jaren 1960, zijn de traditionele 'KANSAS' moniker en speler nummers te zien in een patroon grafische kalksteen baksteen en gemarkeerd met metallic rood schetsen op de borst van de marine trui.


Gemaakt met een cutting-edge, gepatenteerde mix garen dat de verhogingen van duurzaamheid en slijtvastheid, is de premier Primeknit uniform compressie-systeem, met de nieuwste generatie van adidas TECHFIT technologie. Primeknit Zorgt ervoor dat spelers te koelen en verhoogt bereik van de beweging, waardoor sporters een ongeëvenaard niveau van comfort en waardoor ze uit te voeren op hun hoogste niveau. De trui is hangslot beveiligt voltage systeem over de schoudervullingen, terwijl de BODYMAP fit houdt zich aan de speler, waardoor het moeilijk is voor de tegenstanders te grijpen, vast te houden of aan te pakken.


Het thema draagt ​​op een matte marineblauwe helm door de implementatie van een kalkstenen baksteen patroon in de speler nummers aan de ene kant, terwijl de andere kant is voorzien van de iconische Jayhawk mascotte. Beide ontwerpen zijn gescheiden door een metallic rode streep met kalksteen bakstenen patroon schetst beneden de kruin van de helm.


Bovendien wordt het thema opgenomen in kalksteen gekleurde broek en een kalkstenen baksteen patroon basislaag en accessoires TECHFIT Dat zijn voorzien van een oversized graphic logo 'KANSAS' op de borst.


Ten slotte is de adizero 5-Star 5.0 handschoenen zijn voorzien van de rode contouren van het 'KANSAS' moniker boven op een kalkstenen carbon fiber patroon. De adizero 5-Star 5.0 feature 4-way stretch handschoenen voor compressie fit en mesh GripTack voor consequente controle in alle weersomstandigheden.

Posted by admin