Adidas NMD R1

De adidas NMD R1 is niet van plan om op elk moment snel op zijn lauweren rusten met tonale kleurstellingen in massa geproduceerde aan degenen die de mogelijkheid om een ​​bepaalde schaduw rond pak de eerste keer gemist sussen. Zeker, dat is zeker een deel van de release leisteen komende vakantie 2016 seizoen, maar adidas Originals blijft to-head draaien kleurstellingen zoals Villa's exclusieve en deze aankomende adidas NMD R1 Vakmanschap Pack gepland vrij te geven op zaterdag te maken, 15 oktober exclusief op Europese Foot Locker locaties.

NMD Runner PK S75235

De adidas NMD R1 Vakmanschap Pack neemt de beproefde adidas NMD silhouet en voegt een versterkt tan suède hiel constructie om een ​​anders ingetogen tonale grijze colorway. Terwijl een traditionele geventileerde mesh omvat de zijpanelen, de rest van de hiel en neus krijgt een versterkt synthetisch leer in een bijpassende grijstint naar een lifestyle-twist toe te voegen aan de must-have model. Een full-length Boost kussen systeem rondes uit de tussenzool voor dat de ondertekening troost die we allemaal kennen en liefhebben met betrekking tot de adidas NMD R1.


De adidas NMD R1 blijft haar comfortabele rit en een strakke vormgeving in een aantal exclusieve offers te brengen. Niet alleen de mensen bij Villa de kans krijgen om een ​​uitgesproken levendige aanbod in voorraad hebben de afgelopen maand, maar White Bergsport, BAPE, en anderen hebben of hadden hun opname of zullen hun gezamenlijke inspanning bovenop de must-have silhouet presenteren in de nabije toekomst . Vandaag krijgen we een blik op de adidas NMD Foot Locker wereldwijde exclusieve gepland om ergens deze vakantie aankomt 2016 seizoen.


De adidas NMD R1 Foot Locker exclusieve neemt een nieuwe mesh aanpak met een gedurfde geventileerde bovenste presentatie van een regenbooggradiënt onder de eenvoudige zwarte basis. De subtiele toevoeging gaat van rood door de toebox en uiteindelijk verdwijnt uit tot een van de koudere spectrum in een lichtere blauw aan de tussenzool accenten passen. Natuurlijk, dat gepatenteerde full-length Boost tussenzool returns, terwijl de drie strepen worden gecamoufleerd door een bijpassende zwarte schaduw op het zijpaneel. Wat vind je van de laatste adidas NMD R1 Foot Locker exclusief? Het goede nieuws is, zal dit unieke colorway een wereldwijde exclusieve geprijsd op $ 130 USD wat betekent dat er voldoende beschikbare paren zijn. Nu hoeven we alleen maar te wachten en te zien wanneer ze zullen arriveren.

Posted by admin